Rácz Andrea

Egyesületi tag, terápiás-kutyafelvezető.
Terápiás kutyája: Kevin

Egészen pici korom óta rajongok szinte minden állatért, de legfőképp a kutyákért. 

Álmaimban sem gondoltam volna, hogy egyszer lesz egy négylábú barátom, akivel kollégák lehetünk majd. 

Persze egyáltalán nem véletlenül sodort ebbe az irányba az élet.

2017-ben eldöntöttem, hogy nem csak ábrándozom erről a tevékenységről, hanem teszek érte. Lépésről lépésre megterveztem mindent. 2018-ban elindítottam a vállalkozásom, ami mellett elegendő időt tudtam magunknak biztosítani a tanulásra. Csodálatos oktatóknak és egy nagyon támogató egyesületnek köszönhetően Kevinnel 2020 decemberében sok-sok kitartó tanulás, és felkészülés után sikeres vizsgát tettünk. 

Idén októberben, a pátyi Máltai otthonban lehetőségünk nyílt felnőtt csoportoknak foglalkozásokat tartani. Nagyon élvezzük és a visszajelzések szerint minden egyes alkalom valamiféle boldogsággal egybekötött töltődést biztosít a csoportok számára és határozottan nekünk is.

2021 decemberében a pátyi Waldorf iskola az egyik traumán átesett osztályhoz meghívott minket segítő vendégeknek, ami annyira jól sikerült, hogy nemcsak suliújságot indítottak Kevinről, de szintén egy picit több alkalmas megbízást kaptunk, ami 2022 január végén kezdünk majd el. 

Bár az elején járunk hívatásunknak, sokat tanulunk, készülünk, és szeretném bővíteni is ezt picinyke két személyes csapatot, hogy minél több helyre tudjunk eljutni foglalkozásokat tartani, illetve szeretettel, boldogsággal, sok-sok pacsival örömet szerezni.