Segítő kutyák képzése

Számos megkeresést kapunk – hiszen nap mint nap közöttük élünk, dolgozunk – olyan rászoruló személyektől, akiknek a mindennapjait megkönnyítené egy négylábú társ, egy kiképzett, engedelmes, kiegyensúlyozott, áldozatkész segítő kutya. 
Egyesületünk az elmúlt években jogosultságot szerzett

  • személyi segítő 
  • mozgáskorlátozott személyt segítő
  • jelző
  • vakvezető
  • terápiás

kutya kiképzésére. Képzett és vizsgázott trénereink a kutyák kiképzése során a kontrollálhatóságra és speciális segítő feladatok elvégzésére való képesség (ki)fejlesztésére helyezik a hangsúlyt, betartva az állatetikai és állatvédelmi alapelveket. 
Rögzítettük a segítő kutya kiképzés alapelveit, rendszeresen kockázatértékelést végzünk, tisztáztuk a szervezeti felelősségeket, hatásköröket, továbbá megalkotásra került egy olyan sablon állomány (jelentkezési lap, kiképzési terv, napló, átadás-átvételi megállapodás, stb.), ami jelentős mértékben támogatja a segítő kutyák igénylésétől az utógondozásig valamennyi folyamatlépést és elemet. 
Ha segítő kutyát szeretne, kérjük, írjon egy e-mailt a krisz.fedak@gmail.com címre. Küldeni fogunk egy jelentkezési lapot, amit kérünk kitöltve visszaküldeni, majd sort kerítünk egy személyes találkozásra és a részletek egyeztetésére.

Aktuális képzéseink:

2022.02.20. – termperamentum vizsgára felkészítő 

2022.02.27-én temperamentum vizsga.