Ghosty

2007. január 21-én születtem a Sun of Dixieland kennelben apricot törpe uszkárként, ahol a Ghosthunter nevet kaptam, röviden csak Ghosty. Az új családomhoz 3 hónaposan kerültem, ahol már várt Yoda, akivel gyorsan barátok lettünk. Az okításom igen korán elkezdődött, tavasszal már kutyaoviba jártam, aztán iskolába, ahol sikeresen elvégeztem az alap, majd a középfokú tanfolyamot. 
1 éves koromban kezdtem agilityzni, igen sok szép eredményt értünk el az én gazdimmal. Harmadik éve vagyunk a magyar válogatott tagjai az agility Európa Openen.
Kiállításra is jártunk néhány évig, itt is sok szép kupát begyűjtöttem. Elértem az Interchampion címet, emellett jópár ország championja vagyok. Szóval hivatalosan is szépnek vagyok titulálva.:) Egy éve sikeres triflavadász vizsgát tettem. Nagyon szeretem az erdőt járni és túrni a földet szarvasgomba után. 2013 novemberében sikeresen teljesítettem a terápiás kutyák vizsga követelményét, így Yodával és Gerkával együtt értelmileg akadályozott gyerekeknek segítünk a tanulásban. Itt mindig nagy szeretettel várnak minket.Mindezek mellett nagyon szeretek labdázni, kirándulni, úszni. Szóval, azt hiszem az életem nem mondható unalmasnak! 🙂