Alma

Alma vagyok, leánykori nevemen Petprints Skadi, 2012 februárjában születtem egy munkavonalas golden retriever család legkisebbjeként. Az új, kétlábúakból álló családom Almának nevezett el. Alma, amiről mindenkinek egy egészséges és mosolygós alma jut eszébe, és ami egyben spanyolul azt jelenti: lélek. És hát ez vagyok én, sok vidámság és játékosság és egy kutya, „akinek lelke van”. De emellett nem estem messze a családfámtól és nagyon szeretek dolgozni, sportolni én is. Nagyon kíváncsi vagyok és nagyon szeretem az embereket, főleg ha mindenféléket együtt csinálhatok velük.
A gazdáimmal végigjártuk amit lehetett: ovit, alap- és középfokú tanfolyamot, terápiás képzést, gyakorlásokat. Nagyon kreatívan és változatosan igyekeznek engem szórakoztatni, na jó, lefárasztani. De ebből mindig jó dolgok kerekednek ki, legyen az kirándulás, sportolás, úszkálás, tanulás, apportírozás, keresgélés, frizbizés, kutyasulis foglalkozás, terápiás látogatás, munkahelyre elkísérés, ügyességi tanfolyam, és a többi. Ha a fölös energiáimat leadtam és/vagy a helyzet úgy hozza, nagyon érzékeny tudok lenni a körülöttem levők energiáira és ha kell, azonnal szolgálatba helyezem magam.
Terápiás helyzetben sokkal türelmesebb vagyok, mint bármikor máskor és az együttműködés iránti vágyam és munkakedvem ott sem lohad. Gyerekekkel és felnőttekkel is szívesen ismerkedem, játszom és dolgozom, mert szeretem érezni, hogy szükség van rám és szeretek örömet okozni. A pacsiosztás és a „buksizás” a specialitásom. 🙂